miercuri, 27 februarie 2013

Allview P5 Quad: un smartphone foarte performant

Astazi a fost lansat cel mai puternic telefon destept de pana acum de la la Allview. Telefonul poarta denumirea de P5 si iese in evidenta prin faptul ca se prezinta cu un procesor quad-core care efectiv rupe concurenta. Primul lucru care mi-a sarit in ochi a fost desgin-ul elegant al acestuia, apoi faptul ca din punct de vedere al specificatiilor sta foarte bine. Vine cu 1 giga de memorie RAM, un procesor A7 quad core la frecventa de a 1,2 Ghz si camera foto OV8830 de 8 MP care vine si cu un blit, lucru foarte important din punctul meu de vedere.

De ce e atat de interesant? Pentru ca e ceva nou, perfomant, plus ca este produsul unei companii autohtone. Da, Allview este un brand si o firma romaneasca, chiar din frumosul oras Brasov. Normal ca te simti un pic mai bine cand stii ca ai in mana un produs de'al nostru! Din 2002 pana in prezent compania si-a facut un drum frumos in domeniul electronicelor, ba chiar eu defenit un standard de calitate si performanta in domeniul terminalelor cu cartela SIM dubla.

Ce iti doresti mai mult? Cu Allview P5 Quad ai performanta de la un procesor puternic, camera stie cu se mananca 1080p, autonomie ridicata din cauza bateriei de capacitate mare, ecran urias de 4,5 inchi cu IPS-LCD, plus ca vine cu Android 4.1, respectiv Jelly Bean, cel mai performant sistem de operare pentru telefoane destepte. Mai jos va pun la dispozitie o parte din specificatii, restul de informatii le gasiti aici.
Procesor: Cortex A7 Quad la 1,2 Ghz
RAM: 1Ghz
Camera: 8 MP Omnivision
De mult nu am mai fost impresionat de vreun telefon destept, astazi am fost uimit de Allview P5 Quad! Inca nu te-am convins? Daca iti spun ca cel mai perfomant smartphone dual-sim il poti cumpara la incredibilul pret de doar 1099 RON, atunci ce spui? Nu mai astepta, comanda! In cazul in care nu te-am convins atunci poate te intereseaza niste imprimante termice, sau poate niste seifuri ca sa iti pastrezi bunurile intr-un loc sigur!

Niciun comentariu: